Diensten

Verhuur

Verhuur

Hier vindt u alles over onze losse verhuur! Heeft u apparatuur nodig om uw eigen geluid- of lichtset aan te vullen? Of wilt u een effect huren om uw evenement iets extra’s te geven? Hieronder vindt u in categorieën de juiste apparatuur. Vergeet daarbij niet onze extra services, zoals halen en brengen, op- en afbouw en/of bediening!

Het huren van apparatuur bij Dynamic Pro gaat volgens een aantal stappen, om zowel ons als uzelf zekerheid te bieden. Tevens zijn bij het huren van onze apparatuur de algemene voorwaarden van kracht.

  • Stap 1: Wanneer u contact met ons opneemt, dient u uw naam en gegevens te vermelden. U geeft aan om welke apparatuur het gaat, op welke datum u deze wilt huren en hoelang u de apparatuur wilt houden.
  • Stap 2: U ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte, welke u ter bevestiging dient te beantwoorden. Daarnaast maken wij met u afspraken over het ophalen en retourneren van de apparatuur.
  • Stap 3: Wanneer u de apparatuur op komt halen, dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en dient u het vooraf afgesproken huurbedrag te betalen, alsmede een door Dynamic Pro bepaalde borg.
  • Stap 4: Na de huurperiode brengt u de apparatuur weer retour en ontvangt u het borgbedrag terug, mits er geen gebreken zijn ontstaan door schuld van de huurder.
Halen & Brengen
Op- & Afbouw
Bediening
Bekabeling

Verkoop

Verkoop

Wanneer u licht- of geluidsapparatuur gaat aanschaffen, is het vaak moeilijk om tussen de vele merken en producten het juiste te vinden. Dynamic Pro geeft u graag advies over wat het beste product is voor uw toepassing. Overigens hoeft dit zeker niet altijd het duurste te zijn. Wij bespreken met u uw wensen en bieden u aan de hand daarvan één of meerdere offertes op maat aan. Zo wordt uw aankoop geen teleurstelling en kunt u er nog lang plezier van beleven!

Afmontage

Drive-in show

Drive-in show

Onze drive-in show draait al geruime tijd op diverse gelegenheden. Wij voorzien bruiloften, verjaardagsfeesten, jubilea en bedrijfsfeesten van de juiste sfeer en muziek. Op uw feest of evenement bepaalt u natuurlijk zelf uw muziekgenre. Onze DJ’s draaien allround, wat betekent dat zij met elke gewenste muziekstijl uit de voeten kunnen (neem bijvoorbeeld après-ski , 70’s/80’s, top 40, dance of Nederlandstalige muziek). Ook staan zij, als u wilt, gedurende het hele evenement open voor inbreng van u of uw gasten. Zo ontstaat er een fantastische sfeer!

Zie onze drive-in show pagina voor alle opties!


Geluidsversterking

Sprekers

Sprekers

Bij een evenement draait alles om de verstaanbaarheid van de sprekers. Niets is zo vervelend als het luisteren naar iemand die nauwelijks hoorbaar is, een krakende microfoon heeft of met de bekende ‘rondzing’-geluiden erdoorheen. Dynamic Pro levert u naast de apparatuur voor het uitversterken van uw sprekers en eventuele muziek ook presentatiemateriaal, zoals beamers en projectieschermen. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk dat onze technici de apparatuur bedienen, zodat u zich over de techniek in elk geval geen zorgen hoeft te maken.

Bands, muziek en toneel

Bands, muziek en toneel

Ook kunnen wij het geluid verzorgen van uw band of muziek- of toneelgroep. Wij kunnen u sets leveren voor kleinere en grotere settings, voor zowel zaalversterking als podiumgeluid. Daarnaast leveren wij technici voor het regelen van het zaalgeluid (FOH) en voor het geluid op het podium (monitor). Zij zorgen voor een nette mix van de verschillende instrumenten, zodat het publiek nog beter van uw nummers kan genieten!

Beamer + scherm
Achtergrondmuziek
Locatie uitlichten

Lichttechniek

Licht maakt de sfeer en legt de nadruk op wat er gezien moet worden. Of het nu gaat om een feest, een optreden of een congres: voor het wel of niet slagen is het juiste licht een belangrijke factor.

Podiumevenement

Podiumevenement

Uw gasten moeten goed kunnen zien wat er op het podium gebeurt en waar de nadruk op ligt. Dit kan enkel met het juiste licht. Dynamic Pro geeft u advies en levert de juiste verlichting, alsmede de mogelijkheid van bedienend personeel.

Bands

Bands

Voor een band is het niet alleen belangrijk om goed zichtbaar te zijn, maar ook dat er verlichting is om het podium en de zaal van de juiste sfeer te voorzien. Wij hebben veel ervaring opgedaan in diverse poppodia en zijn in staat om een schitterende lichtshow te maken voor band en publiek!

Toneel en musical

Toneel en musical

Met het uitlichten van toneelvoorstellingen is het voor Dynamic Pro allemaal begonnen. Niet vreemd dus dat we daar al heel wat jaren ervaring mee hebben. Ook nu nog zijn onze technici regelmatig te vinden in het theater bij de op- en afbouw en bediening van licht of geluid. Zo verzorgen wij onder andere de techniek voor Parvi Sed Magni Theaterproducties en diverse entertainmentbedrijven.

Locatie uitlichten

Locatie uitlichten

Heeft u een locatie uitgezocht voor uw gelegenheid, maar wilt u het iets extra’s geven? Dynamic Pro kleedt uw locatie aan met licht! Door diverse kleurentinten op vloer, muren en plafond krijgt de ruimte een unieke sfeer en uitstraling.

Lichtontwerp

Lichtontwerp

Voor het ontwerpen van een lichtplan voor uw evenement kunt u eveneens bij ons terecht. Wij bespreken met u uw wensen en bekijken daarna wat er nodig is aan apparatuur om uw wensen mogelijk te maken. Aan de hand van dit gesprek wordt een offerte opgesteld – of als u dat wenst meerdere offertes in verschillende uitvoeringen. Wanneer u akkoord gaat met een plan, wordt het verder uitgewerkt en worden er overzichtelijke tekeningen en aansluitlijsten gemaakt die ook voor andere technici werkbaar zijn.

Bediening
Ontwerp
FIX Entertainment

Personeel

Personeel

Het personeel van Dynamic Pro Sound & Light is ook geheel los in te huren. Komt u technici of medewerkers tekort bij uw productie of evenement? Wij staan voor u klaar!

Technici

Onze technici helpen u met de bouw, breek en/of bediening van uw apparatuur. Wij beschikken over de benodigde kennis van licht- en geluidsapparatuur en worden al door verschillende licht- en geluidsbedrijven ingehuurd als aanvullend personeel. Daarnaast hebben wij in het verleden ervaring opgedaan bij diverse poppodia in Nederland, zoals Poppodium De Tagrijn / De Vorstin (Hilversum) en Poppodium P60 (Amstelveen).

DJ

DJ

Geeft u een feest en beschikt u zelf al over een installatie, waardoor u dus enkel een DJ nodig heeft? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze DJ’s draaien allround, wat betekent dat zij met elke gewenste muziekstijl uit de voeten kunnen, zoals après-ski , 70’s/80’s, top 40, dance en Nederlandstalige muziek. Ook staan zij, wanneer mogelijk, gedurende het gehele feest open voor inbreng van u of van uw gasten. Zo ontstaat er een fantastische sfeer!


Naar boven