Wie zijn wij

Ons bedrijf biedt u faciliteiten op het gebied van licht- en geluidstechniek in de breedste zin van het woord. U kunt daarbij denken aan geluidsversterking, het uitlichten van evenementen, maar ook het verzorgen van complete drive-in shows. De wensen van u als klant en uw gasten staan daarbij centraal. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en eventuele toevoegingen om uw gelegenheid tot een succes te maken. Wij bieden u daarbij advies voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ook eventuele extra’s om uw gelegenheid net dat beetje extra te geven.

Wij werken bij Dynamic Pro met precisie, waarbij veiligheid en netheid belangrijke aspecten zijn. Kabels worden netjes weggewerkt en in looppaden goed vastgezet en bedekt met een kabelmat. Daarnaast worden onze kisten en hoezen van de apparatuur netjes uit het zicht opgeborgen. Onze apparatuur is apart afgezekerd, geaard en wordt vastgezet met gecertificeerde haken en een safety staaldraad. Ook beschikt onze drive-in show altijd over een eigen brandblusser en EHBO-kit en houden wij nooduitgangen vrij. Op deze manier is het veilig en netjes voor u en uw gasten.


Ontstaan

Dynamic Pro Sound & Light is, zoals veel licht- en geluidsbedrijven, ontstaan uit een drive-in show. Met een paar vrienden uit de lichtgroep van de middelbare school begon het plan een drive-in show te starten. Uiteindelijk is Bart Minekus met één vriend uit die lichtgroep en zijn broer Erik begonnen met de Dynamic Drive-in Show. Na een paar feestjes gedraaid te hebben, ontdekten we wat samenwerkingsproblemen tussen ons drieën, waarna Bart en Erik Minekus samen verder zijn gegaan. Algauw stapte nog iemand uit de lichtgroep, Sebastiaan Kapteijn, in het Dynamic-bootje. Nu vormden zij de vaste crew van Dynamic Drive-in Shows. Een aantal jaar later heeft Sebastiaan besloten het rustiger aan te doen wat betreft Dynamic en schiet ons nu af en toe nog vrijwillig te hulp.

In 2005 is er besloten een wat professionelere weg in te slaan. Dit resulteerde in een nieuwe naam: Dynamic Pro Sound & Light, omdat we meer wilden zijn dan een drive-in show alleen. Neem bijvoorbeeld geluidsversterking en belichting bij diverse gelegenheden. Naast de nieuwe naam kwam een nieuwe site, gemaakt door Erik, die naast licht- en geluid ook de interesse kreeg in informatica.

Twee jaar later, op 27 februari, was de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst een feit. Tijdens zijn opleiding licht- en geluidstechniek besloot Bart om naast het DJ-werk ook meer werk te zoeken als technicus in theaters en poppodia. Zo deed hij als vrijwilliger en stagiair ervaring op bij de poppodia P60 (Amstelveen) en De Tagrijn / De Vorstin (Hilversum). Daarbij werkte hij als technicus voor onder andere Smits Light & Sound en LG Licht en Geluid.

Inmiddels is het tijd om nog weer een stapje verder te gaan. Opnieuw een andere site, met een modernere uitstraling en met veel meer mogelijkheden. Naast meer gemak voor ons, is er ook de mogelijkheid om u als klant te laten profiteren van bijvoorbeeld kortingen, het gemakkelijker vinden van de juiste informatie en is er zelfs een idee voor een online verhuur- en boekingsprogramma.

Kortom, wij hopen u graag binnenkort nog beter van dienst te mogen zijn!